Het perfecte toevluchtsoord: een mancave tuinhuis

Een mancave: de stiekeme droom van elke man. Het is de perfecte toevluchtsoord waar je volledig kunt ontspannen of waar je jouw favoriete activiteit kunt uitoefenen. Mancaves kunnen in allerlei soorten en maten worden gebouwd, maar tegenwoordig is het voornamelijk een trend om te kiezen voor een mancave tuinhuis. Wil je de perfecte mancave creëren? Dan hebben wij van Hermes Tuinhuizen de juiste tuinhuizen voor jou. Er zijn eindeloos veel opties om de ideale mancave te creëren die precies bij jou past. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet!

Waarom een mancave schuur?

Een van de voornaamste voordelen om een tuinhuis als mancave in te richten is dat dit huisje in de tuin afgescheiden is van het woonhuis. Een mancave tuinhuis brengt daardoor een hoge mate van beslotenheid met zich mee. Het geeft men echt de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan. Daarnaast kan het ook vervelend zijn als de ruimte in je woning misschien niet groot genoeg is om de mancave van je dromen te realiseren. Het assortiment van Hermes Tuinhuizen bestaat uit een divers aanbod tuinhuizen met ruime afmetingen. Genoeg ruimte dus voor al jouw favoriete activiteiten zoals achteroverleunend sport kijken of barbecueën met vrienden.

Hermes_Tuinhuizen_mancave

Inrichting voor een mancave tuinhuis

Een mancave tuinhuis kan de perfecte comfortabele omgeving bieden waar je echt tot rust kunt komen en genieten van je eigen tijd. Het belangrijkste is natuurlijk wel dat je jouw mancave laat aanvoelen als je eigen persoonlijke ruimte. Daarom is het van belang om een persoonlijke touch toe te voegen aan de ruimte. Om een mancave schuur geheel in te richten naar eigen smaak, is aan inspiratie bij Hermes Tuinhuizen zeker geen tekort:

Een eigen bar

Maak van je mancave tuinhuis een eigen bar! Zo kan je in jouw mancave genieten van een alcoholische versnapering zonder dat je zorgen hoeft te maken over hoe je thuis komt. Met een bar in jouw tuinhuis zijn barkrukken en een collectie barglazen essentieel. En natuurlijk kunnen we een goede tapinstallatie niet vergeten. Zo kun jij je voorbereiden op een gezellige avond met vrienden. Als finishing touch kan je er voor kiezen om de sfeer van een café in jouw mancave na te bootsen. Bijvoorbeeld door het voorzien van typische baraccessoires, als een dartbord, bier reclameborden of klassiek kroegmeubilair. Zo geeft je jouw mancave tuinhuis in een handomdraai de juiste sfeer!

Hermes_Tuinhuizen_fitnessruimte_mancave

Een fitnessruimte

Ben je een echte actieveling en heb je een voorliefde voor sporten? Verplaats jouw trainingsschema dan gemakkelijk naar je eigen achtertuin door een fitnessruimte te maken van de mancave. Op die manier hoef je alleen maar de deur van je achtertuin uit te lopen en in actie te komen! Qua inrichting kan je de ruimte zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kan gaan voor een diversiteit aan attributen als matten, fitnessballen en verschillende gewichtjes. Of je kunt all out gaan door een reeks fitnesstoestellen aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld een crosstrainer of een loopband. De opties zijn eindeloos!

Een privé kantoor

Een mancave wordt meestal gezien als een echte mannenplek om te ontspannen in je vrije tijd. Voor sommigen kan het echter ook een eigen werkplek zijn. Tover de ruimte om naar de ideale werkomgeving met een breed bureau, comfortabel meubilair en een stabiele internetverbinding. Zo creëer je echt een mancave tuinhuis waar inspiratie toe slaat en productiviteit toe neemt. Voor een ideale werkomgeving is voldoende natuurlijk licht essentieel. Bij Hermes Tuinhuizen kan je in iedere wand van je tuinhuis een of meerdere ramen plaatsen. Voor meer inspiratie voor een tuinkantoor, klik dan hier!

Een film & game ruimte

Ben je echt een filmliefhebber en ken je alle classics? Dan is het tijd om je normale tv ruimte in te ruilen voor een echte bioscoopruimte in jouw mancave tuinhuis. Stel gemakkelijk je eigen filmkamer samen door te kiezen voor brede en comfortabele zitstoelen. De film zelf kan geprojecteerd worden op een van de ruimtes in het tuinhuis. Het ideale aan deze ruimte is dat deze ruimte multi-inzetbaar is! Ben je niet zo’n filmliefhebber maar eerder een gamefanaat? Gebruik deze ruimte dan als ultieme gameroom. Simpelweg door het toevoegen van een gameconsole in de ruimte.

Een mancave tuinhuis van Hermes Tuinhuizen

Heb jij een goed beeld van de mancave schuur die je zoekt? Of wil je bekijken wat de mogelijkheden zijn bij Hermes? Dan is onze ontwerpmodule de uitkomst. Stel binnen enkele minuten je eigen tuinhuis samen en bereken direct de prijs. Snel en eenvoudig.

Hermes_Tuinhuizen_luxe_tuinhuis

Recente blog artikelen

Creëer het perfecte buitenverblijf met een poolhouse!

Creëer het perfecte buitenverblijf met een poolhouse!

Stelt u eens voor, achter het zwembad waar u net een laatste verfrissende duik heeft genomen staat een poolhouse. Met een handdoek om uw middel stapt u direct dit huisje achter in de tuin in. Deze plek biedt een oase van rust, waar u kunt genieten van een warme...

Lees meer
Een tuinkantoor kopen? Dit is de ideale oplossing!

Een tuinkantoor kopen? Dit is de ideale oplossing!

Wilt u een tuinkantoor kopen? Door de steeds maar aanzwellende files, die enorme bergen met geld kosten, het stikstofprobleem en recent de Corona crisis, krijgen veel mensen (noodgedwongen) behoefte om thuis te werken. En dan niet in de woonkamer, waar u vaak gestoord...

Lees meer

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overstek? Een witte of zwarte tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.