Creëer het perfecte buitenverblijf met een poolhouse!

Stelt u eens voor, achter het zwembad waar u net een laatste verfrissende duik heeft genomen staat een poolhouse. Met een handdoek om uw middel stapt u direct dit huisje achter in de tuin in. Deze plek biedt een oase van rust, waar u kunt genieten van een warme douche, ontspannen in de lounge area en zelfs kunt dineren. Dit klinkt misschien als de ideale context voor een vakantiedag, maar bij Hermes Tuinhuizen maken we dit een realiteit in uw dagelijks leven. Gewoonweg in uw eigen achtertuin! Op deze wijze kunt u optimaal genieten van het buitenleven en het zwembad in uw toekomstige poolhouse. In dit artikel duiken we dieper in de ins en outs van een poolhouse, zodat u precies kunt vinden wat past bij wat u zoekt!

Wat is een poolhouse?

Een poolhouse is een tuinhuis die rondom uw zwembad gevestigd is en die u voor enorm veel diverse doeleinden kunt gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het ontwerpen van een poolhouse: u kunt het zo modern of minimalistisch maken als u wilt, of juist voor iets extravagants gaan.

Luxe tuinhuis met overkapping aan zwembad

U kunt bijvoorbeeld een poolhouse bouwen met een badkamerruimte, douche en omkleedruimte zodat u niet langer meer met uw natte kleren door het gehele huis hoeft te lopen. Of gebruik de ruimte als fitnessruimte of creëer een eigen kantoorruimte. The sky is the limit! Een echte aanrader vanuit ons: kies voor een poolhouse met overkapping. Zo creëer je niet alleen de ideale schaduwplek wanneer de zon toch iets te hard schijnt, maar het biedt ook een perfecte plek voor een barbecue of een luxe bar. Extra handig, Hermes tuinhuizen met overkapping worden gemaakt met de ESP sandwichpanelen van Hermes isolatie waardoor uw poolhouse onderhoudsvrij en geïsoleerd is!

De praktische voordelen 

Het ideale aan een poolhouse is dat deze aanvulling op uw zwembad in uw achtertuin niet alleen bijdraagt aan de comfortfactor in uw tuin, maar ook onmisbare opslagruimte biedt. Een opslagruimte voor alle materialen die u nodig voor het onderhouden van uw zwembad, zoals het waterzuiveringssysteem en schoonmaakmiddelen. Met een poolhouse kunt u dus gemakkelijk uw spullen opbergen die anders uw garage of tuin zouden belasten.

De inrichting

Een poolhouse is de perfecte additie om uw zwembad te verrijken. Het biedt een extra ruimte waar stijl en functionaliteit samenkomen. De tuinhuizen van Hermes bieden een elegante en chique ruimte waar u qua inrichting enorm veel mogelijkheden heeft om een persoonlijke touch toe te voegen. Gaat u voor een moderne inrichting of juist iets landelijks? Kies de inrichting die bij u past zodat het echt een plek wordt waar u uzelf kunt zijn en bijzonder zal aanvoelen. Heeft u nog inspiratie nodig voor alle inrichting mogelijkheden die er zijn? Bekijk dan hier een aantal verschillende projecten waar wij mee bezig zijn geweest! Een tip om altijd de puntjes op de i te zetten wat betreft de inrichting, is door het toevoegen van sfeerverlichting voor een cozy chique gevoel.

Tuinhuis_met_overkapping_inrichting

Poolhouse kopen

Vanuit onze basismodellen zijn er enorm veel mogelijkheden om een poolhouse op maat te laten ontwerpen. De kosten van een poolhouse zijn daarom voornamelijk afhankelijk van al uw behoeftes en wensen. Om uw toch voor te bereiden op de kosten, is onze ontwerpmodule de uitkomst! Stel hier binnen enkele minuten uw eigen poolhouse samen en bereken direct de prijs. Eenvoudig en snel. Bent u helemaal klaar om een poolhouse aan te schaffen? Vraag dan wel altijd nog bij uw gemeente na of u een vergunning nodig heeft voor de plaatsing.

Een poolhouse van Hermes Tuinhuizen

Wilt u meer te weten komen over een poolhouse kopen van Hermes Tuinhuizen? Neem dan direct contact met ons met ons op. Wij brengen u graag in contact met één van onze resellers.

Recente blog artikelen

Het perfecte toevluchtsoord: een mancave tuinhuis

Het perfecte toevluchtsoord: een mancave tuinhuis

Een mancave: de stiekeme droom van elke man. Het is de perfecte toevluchtsoord waar je volledig kunt ontspannen of waar je jouw favoriete activiteit kunt uitoefenen. Mancaves kunnen in allerlei soorten en maten worden gebouwd, maar tegenwoordig is het voornamelijk een...

Lees meer
Een tuinkantoor kopen? Dit is de ideale oplossing!

Een tuinkantoor kopen? Dit is de ideale oplossing!

Wilt u een tuinkantoor kopen? Door de steeds maar aanzwellende files, die enorme bergen met geld kosten, het stikstofprobleem en recent de Corona crisis, krijgen veel mensen (noodgedwongen) behoefte om thuis te werken. En dan niet in de woonkamer, waar u vaak gestoord...

Lees meer

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overstek? Een witte of zwarte tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.