Recensies

Natuurlijk maken wij tuinhuizen die sterk in stijl zijn, maar dit neemt niet weg dat het toch fijn is om ervaringen en recensies van andere klanten te lezen zodat u ziet dat wij niet alleen zeggen wat wij doen maar ook doen wat wij zeggen.

Familie Bekkens-Rogiest

★★★★★

“”We waren al een tijdje op zoek naar een nieuw tuinhuis dat onderhoudsvriendelijk was en een strak design had dat paste in onze tuin. Tot we via zoeken op internet terechtkwamen bij Hermes. Snel een afspraak gemaakt en we waren direct overtuigd van hun tuinpaviljoen. Ook nu nog steeds blij met de gemaakte keuze!”

Familie Bekkens-Rogiest

Familie Bekkens-Rogiest

★★★★★

“”We waren al een tijdje op zoek naar een nieuw tuinhuis dat onderhoudsvriendelijk was en een strak design had dat paste in onze tuin. Tot we via zoeken op internet terechtkwamen bij Hermes. Snel een afspraak gemaakt en we waren direct overtuigd van hun tuinpaviljoen. Ook nu nog steeds blij met de gemaakte keuze!”

Familie Bekkens-Rogiest

Ilona van den Oever

★★★★★

“Voor ons nieuwe appartement in Amsterdam Zuid waren wij op zoek naar een onderhoudsvrij tuinhuis met een moderne elegante uitstraling dat past bij onze tuin en bij ons interieur. Het tuinhuis moest daarnaast functioneel en goed geïsoleerd zijn, met deze wensen kwamen wij terecht bij Iso-Bella tuinhuizen.  De subtiele verlichting en de uit Italië afkomstige luxe dubbele glazen deuren maken het tuinhuis helemaal af. In onze Amsterdamse binnentuin komt het Iso-Bella tuinhuis waanzinnig tot z’n recht en wij zijn blij met het eindresultaat!”

 

Geplaatst door: Iso-Bella.nl
Website: www.iso-bella.nl
* Premium Reseller Ã°ÂŸÂ‘‘

Familie van Akkeren

★★★★★

“Wij zijn bijzonder content met het tuinhuis en het staat er keurig netjes bij in onze tuin.”

Gr, Fam. van Akkeren

Familie van Akkeren

★★★★★

“Wij zijn bijzonder content met het tuinhuis en het staat er keurig netjes bij in onze tuin.”

Gr, Fam. van Akkeren

Familie van den Brand

★★★★★

“Wij zijn zeer tevreden met de schutting van Hermes die geplaatst is in juni 2018. De schutting is makkelijk in onderhoud en het ziet er prachtig uit. Het leveren en plaatsen en de prijs waren heel correct. Hermes hartelijk dank.”

Familie van den Brand uit Goirle.

Geplaats door: Montagebedrijf Alsanit

Jan en Gerrie Naber

★★★★★

Al langer waren we op zoek naar een tuinhuis. Voorwaarden: bergruimte, gemakkelijk in onderhoud, betaalbaar, mogelijkheid voor glazen schuifpui en, omdat we begaan zijn met het milieu, mogelijkheid voor het plaatsen van 16 zonnepanelen op het dak.

De tuinbeurs bracht ons bij de firma Hermes Isolatiepanelen. Hun tuinhuis vonden we architectonisch heel mooi en kon gaan voldoen aan onze voorwaarden. Het enthousiasme en de medewerking van het team van Hermes was buitengewoon. Zij dachten met ons mee hoe hun standaardmodel uit te vergroten en de dakconstructie te verzwaren. Met een redelijke dosis aan technische vaardigheden bouwden we het paviljoen zelf op met behulp van een montagehandleiding. Het bleek dat die wat aanpassingen behoefde. Het overleg hierover met Hermes verliep soepel. Missende of niet passende onderdelen werden met behulp van onze foto’s en onze toelichting snel vervangen, of opgestuurd of gebracht. Chapeau! Met de belofte de montagehandleiding aan te passen voor de toekomst. Met de ondersteuning van de firma Hermes en onze creativiteit is nu een prachtig eindproduct ontstaan! Een verrijking van onze tuin, met overkapte zitmogelijkheid aan 2 zijden. Door de keuze voor verticale lange ramen behouden we contact met de hele tuin. Door de situering en de vorm was het dit jaar zelfs mogelijk tijdens de eerste zonnige dagen in januari al buiten te zitten! De zon staat dan nog laag en komt daardoor ver onder de overkapping, waardoor de ruimte heerlijk opwarmt. Nu wordt het warmer en staat de zon hoger, waardoor het juist heerlijk koel is op ons terras. De nostalgie van ons jaren dertig huis gaat prima samen met dit moderne tuinhuis. We genieten er elke dag van.

Jan en Gerrie Naber, Eersel

Lees meer

Jan en Gerrie Naber

★★★★★

Al langer waren we op zoek naar een tuinhuis. Voorwaarden: bergruimte, gemakkelijk in onderhoud, betaalbaar, mogelijkheid voor glazen schuifpui en, omdat we begaan zijn met het milieu, mogelijkheid voor het plaatsen van 16 zonnepanelen op het dak. De tuinbeurs bracht ons bij de firma Hermes Isolatiepanelen. Hun tuinhuis vonden we architectonisch heel mooi en kon gaan voldoen aan onze voorwaarden. Het enthousiasme en de medewerking van het team van Hermes was buitengewoon. Zij dachten met ons mee hoe hun standaardmodel uit te vergroten en de dakconstructie te verzwaren. Met een redelijke dosis aan technische vaardigheden bouwden we het paviljoen zelf op met behulp van een montagehandleiding. Het bleek dat die wat aanpassingen behoefde. Het overleg hierover met Hermes verliep soepel. Missende of niet passende onderdelen werden met behulp van onze foto’s en onze toelichting snel vervangen, of opgestuurd of gebracht. Chapeau!

Met de belofte de montagehandleiding aan te passen voor de toekomst. Met de ondersteuning van de firma Hermes en onze creativiteit is nu een prachtig eindproduct ontstaan! Een verrijking van onze tuin, met overkapte zitmogelijkheid aan 2 zijden. Door de keuze voor verticale lange ramen behouden we contact met de hele tuin. Door de situering en de vorm was het dit jaar zelfs mogelijk tijdens de eerste zonnige dagen in januari al buiten te zitten! De zon staat dan nog laag en komt daardoor ver onder de overkapping, waardoor de ruimte heerlijk opwarmt. Nu wordt het warmer en staat de zon hoger, waardoor het juist heerlijk koel is op ons terras. De nostalgie van ons jaren dertig huis gaat prima samen met dit moderne tuinhuis. We genieten er elke dag van.

Jan en Gerrie Naber, Eersel

Lees meer

Familie Lens

★★★★★

“Heldere communicatie, snelle afwikkeling van de offerte, levering volgens afspraak, bouwpakket was compleet met duidelijke montage-instructie waardoor wij het zelf hebben kunnen plaatsen, perfecte kwaliteit een een super service. Wij zijn zeer tevreden met ons tuinhuis….u binnenkort ook?”

Linda en Paul Lens, Tilburg

Familie Sabelis

★★★★★

“De woning die wij kochten voldeed volledig aan onze wensen qua indeling en locatie. Echter het type woning was niet onze eerste keus. Wij waren op zoek naar een modernere uitstraling van ons huis. En daar hadden we dus werk aan de winkel!  Tijdens een bezoek aan de tuinbeurs in Den Bosch hebben wij de firma Hermes leren kennen. Wij vielen meteen voor de moderne uitstraling van hun producten, iets later ook voor de creativiteit en flexibiliteit die Hermes ons aanbood.

Hierdoor zagen wij een kans om ons eigen idee te realiseren. Enige tijd later is het zijpad en de oude heg,  wat naast onze woning lag, door Hermes vervangen voor een zeer ruime aanbouw; een moderne ruimte voor fietsen en tuinspullen. De aanbouw werd door een kundig team zeer professioneel, en in 1 dag, geplaatst. Het resultaat was boven verwachting; we hebben nu een echte moderne eye-catcher aan onze woning! Vervolgens hadden we nog iets te doen in de voortuin; deze was “open” en werd gedeeld met de voortuin van de buren. Wij wilden de moderne lijn van het voorgelakte staal van de aanbouw doorzetten naar de voortuin zodat er een geheel zou ontstaan en zodat onze voortuin wat moderner zou ogen. Ook dat is gelukt! Eén van de doorslaggevende factoren om te kiezen voor Hermes was dat het voorgelakte staal volledig onderhoudsvrij is, ideaal! Wij spoelen de aanbouw en de schutting in de voortuin 3-4x per jaar met water af en that’s it, alles weer netjes!

Wij genieten iedere dag van de hernieuwde uitstraling van ons huis en zijn blij dat wij de firmweer a Hermes hebben mogen ontmoeten!”

Benoît en Maria, Breda

Lees meer

Familie Sabelis

★★★★★

“De woning die wij kochten voldeed volledig aan onze wensen qua indeling en locatie. Echter het type woning was niet onze eerste keus. Wij waren op zoek naar een modernere uitstraling van ons huis. En daar hadden we dus werk aan de winkel!  Tijdens een bezoek aan de tuinbeurs in Den Bosch hebben wij de firma Hermes leren kennen. Wij vielen meteen voor de moderne uitstraling van hun producten, iets later ook voor de creativiteit en flexibiliteit die Hermes ons aanbood. Hierdoor zagen wij een kans om ons eigen idee te realiseren. Enige tijd later is het zijpad en de oude heg,  wat naast onze woning lag, door Hermes vervangen voor een zeer ruime aanbouw; een moderne ruimte voor fietsen en tuinspullen. De aanbouw werd door een kundig team zeer professioneel, en in 1 dag, geplaatst. Het resultaat was boven verwachting; we hebben nu een echte moderne eye-catcher aan onze woning!

Vervolgens hadden we nog iets te doen in de voortuin; deze was “open” en werd gedeeld met de voortuin van de buren. Wij wilden de moderne lijn van het voorgelakte staal van de aanbouw doorzetten naar de voortuin zodat er een geheel zou ontstaan en zodat onze voortuin wat moderner zou ogen. Ook dat is gelukt! Eén van de doorslaggevende factoren om te kiezen voor Hermes was dat het voorgelakte staal volledig onderhoudsvrij is, ideaal! Wij spoelen de aanbouw en de schutting in de voortuin 3-4x per jaar met water af en that’s it, alles weer netjes!

Wij genieten iedere dag van de hernieuwde uitstraling van ons huis en zijn blij dat wij de firmweer a Hermes hebben mogen ontmoeten!”

Benoît en Maria, Breda

Lees meer

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overstek? Een witte of zwarte tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.