Resellers van Hermes Tuinhuizen

Ook bij onze resellers zijn onze producten te bewonderen en wordt er professioneel advies gegeven rondom onze tuinhuizen en schuttingen. Onze resellers maken graag samen met u een ontwerp via onze ontwerpmodule. Onze resellers hanteren onze standaardprijzen.

Bent u benieuwd naar wie onze resellers zijn en waar u deze kunt vinden? Bekijk de kaart hieronder en vindt een reseller bij u in de buurt.

Hermes resellers

Vind onze resellers

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een wit of zwart tuinhuis? Met of zonder overkapping? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte.

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Op zoek naar een simpele oplossing?

Naast onze op-maat gemaakte tuinhuizen kun je ook kiezen voor één van onze standaard modellen tuinberging zelfbouw pakketten.

Makkelijk in elkaar te zetten en betaalbaar!

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.