Over ons Flexibel en snel | Deskundig en betrouwaar | Service en kwaliteit

HET HERMES TEAM

Over Hermes Tuinhuizen

Hermes Tuinhuizen is in staat gebleken in relatief korte tijd uit te groeien tot een betrouwbare producent en leverancier van tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping, carports, poolhouses, bijgebouwen, schuttingen en poorten. Hermes verkoopt deze buitenleven producten via aan haar gelieerde resellers/dealers in Nederland, België en Frankrijk. 

Door persoonlijk contact achterhalen onze resellers de wensen van de klant die uiteindelijk door onze vakmensen daadwerkelijk worden gerealiseerd. Bezoek onze showtuin in Tilburg of die van onze resellers.

Interesse in onze producten?

De tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen worden uitsluitend verkocht door onze resellers, die desgewenst ook zorgdragen voor de montage. We brengen u graag met een reseller in contact.

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Reseller worden?

Wilt u een resellers worden voor onze producten? Om reseller te worden moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Dit bespreken we graag onder een bakje koffie! Ontdek of Hermes reseller wilt worden...