Over ons Flexibel en snel | Deskundig en betrouwaar | Service en kwaliteit

HET HERMES TEAM

Over Hermes Tuinhuizen

‘Genieten is pas echt genieten als je je nergens zorgen over hoeft te maken.’

Nederlanders brengen steeds meer tijd door in hun tuin. Met de tuin als verblijfsruimte wordt de tuinbeleving belangrijker. Met onze mooie, duurzame, en onderhoudsvriendelijke tuinhuizen willen wij mensen langer, vaker en zorgeloos laten genieten van hun tuin.

Ooit zijn we begonnen met het bedenken van eenvoudige berging, welke we in 2016 op de Beurs Tuinidee presenteerden. De aanvragen voor andere modellen volgden, waardoor we onze productlijn zijn gaan verbeteren en uitbreiden. Inmiddels ontwerpen en plaatsen we complete tuinhuizen met overkapping, carports, poolhouses en bijgebouwen. Ook geluidswerende schuttingen en poorten worden op maat gemaakt op onze eigen productielocatie. 

De onderdelen die onze buitenleven producten karakteriseren, produceren we zelf. Op onze productielocatie worden de volledige wand- dak- en schuttingpanelen geassembleerd. Maar ook de de hoek,- en T-panelen en bijbehorende stalen profielen maken we zelf. 

Natuurlijk kijken we ook altijd kritisch naar onze leveranciers, materiaalkeuzes en afwerking, waardoor we in zijn staat de beste kwaliteit en mooiste uitstraling te leveren. Daarom zijn onze tuinoplossing niet alleen stijlvol en goed, ze blijven dat ook! Zonder dat u daar veel omkijken naar heeft.

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overstek? Een witte of zwarte tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.