Over ons Flexibel en snel | Deskundig en betrouwaar | Service en kwaliteit

HET HERMES TEAM

Over Hermes Tuinhuizen

‘Genieten is pas echt genieten als je je nergens zorgen over hoeft te maken.’

Nederlanders brengen steeds meer tijd door in hun tuin. Met de tuin als verblijfsruimte wordt de tuinbeleving belangrijker. Met onze mooie, duurzame, en onderhoudsvriendelijke tuinhuizen willen wij mensen langer, vaker en zorgeloos laten genieten van hun tuin.

Ooit zijn we begonnen met het bedenken van eenvoudige berging, welke we in 2016 op de Beurs Tuinidee presenteerden. De aanvragen voor andere modellen volgden, waardoor we onze productlijn zijn gaan verbeteren en uitbreiden. Inmiddels ontwerpen en plaatsen we complete tuinhuizen met overkapping, carports, poolhouses en bijgebouwen. Ook geluidswerende schuttingen en poorten worden op maat gemaakt op onze eigen productielocatie. 

De onderdelen die onze buitenleven producten karakteriseren, produceren we zelf. Op onze productielocatie worden de volledige wand- dak- en schuttingpanelen geassembleerd. Maar ook de de hoek,- en T-panelen en bijbehorende stalen profielen maken we zelf. 

Natuurlijk kijken we ook altijd kritisch naar onze leveranciers, materiaalkeuzes en afwerking, waardoor we in zijn staat de beste kwaliteit en mooiste uitstraling te leveren. Daarom zijn onze tuinoplossing niet alleen stijlvol en goed, ze blijven dat ook! Zonder dat u daar veel omkijken naar heeft.

Interesse in onze producten?

De tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen worden uitsluitend verkocht door onze resellers, die desgewenst ook zorgdragen voor de montage. We brengen u graag met een reseller in contact.

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Onze showroom bezoeken?

Wilt u onze tuinhuizen, schuttingen en bergingen graag eens met eigen ogen zien? Dat kan op onze productielocatie in Tilburg. Hier hebben wij diverse showmodellen staan en kunnen wij alle opties persoonlijk met u doornemen.