Tuinhuis met overkapping

GENIET MEER VAN UW TUIN!

Extra genieten van je tuin tijdens de zomer van 2024?

Stel dan nu eenvoudig je eigen tuinhuis samen en geniet tijdens de zomermaanden van jullie nieuwe tuinhuis. Of plan direct een showroom afspraak in.

Luxe en comfort, dat is Hermes!

Tuinhuis met overkapping kopen bij Hermes

De tuinhuizen met overkapping van Hermes zijn volledig op maat samen te stellen. Net als de tuinberging kan ook hier het dak met of zonder overstek uitgevoerd worden. Hermes tuinhuizen met overkapping worden gemaakt met de EPS sandwichpanelen van Hermes Isolatie waardoor uw tuinhuis onderhoudsvrij en geïsoleerd is. Bovendien ontstaat er binnen geen condensvorming zodat uw spullen niet gaan roesten. Het dak van de overkapping en het tuinhuis is volledig geïntegreerd. Een doordacht stalen constructie ondersteunt het geheel.

Onze zorgvuldig gekozen materialen zorgen voor een stijlvol en duurzaam resultaat. Onze materialen zijn volledig her te gebruiken, zonder dat de waarde hiervan omlaag gaat. Ook hebben de panelen een uv-bestendige coating waardoor het de kleur kan behouden.

Ontwerpmodule

Stel uw eigen tuinhuis met overkapping samen.

Heeft u een goed beeld van wat u zoekt? Of wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn bij Hermes? Dan is onze ontwerpmodule de uitkomst. Stel binnen enkele minuten uw eigen tuinhuis samen en bereken direct de prijs. Snel en eenvoudig.

 

Wat klanten over onze producten zeggen

Deze Hermes tuinhuizen en schuttingen zijn geplaatst in samenwerking met onze (premium) resellers.

Sterke deuren en kozijnen

Tuinhuis met overkapping: Stijlvol en praktisch

Onze tuinhuizen met overkapping kunnen op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. We hebben in ons assortiment verschillende deuren en ramen voorzien van dubbelglas, die zijn uitgerust met compleet hang- en sluitwerk zodat uw spullen veilig zijn opgeborgen. Enkele- en dubbele deuren zijn in verschillende maatvoeringen en kleuren beschikbaar in vol glas (2 stroken glas of 4 stroken glas), half glas (helft glas en helft paneel) of vol paneel (zonder glas). Ook onze ramen “draai kiep”, “klepraam” of “vast” zijn in verschillende maatvoeringen en kleuren beschikbaar.

\

Dubbele deur

Dubbele deur, volglas stroken deur, 1800x2100mm, antraciet, compleet met hang- en sluitwerk.

\

Uniek hoekpaneel

Hoekpaneel uit eigen productie waarmee het strakke design benadrukt wordt.

\

Staal constructie

Robuuste staalconstructie (antraciet gepoedercoat) voor de overkapping.

\

Raam

Vast raam, 250x900mm, antraciet in elk paneel gemonteerd.

\

Overstek

Overstek wordt gemaakt met dezelfde panelen als de wand uit esthetisch oogpunt. Dit geldt ook voor het hoekpaneel.

Tuinhuizen met plat dak

Design tuinhuis met plat dak

Onze tuinhuizen met overkapping zijn voorzien van een verzonken dak of een dak met overstek. Op onderstaande afbeelding ziet u het verschil in uitstraling. Of u kiest voor een strak en modern model of voor een wat meer traditionele model met bijvoorbeeld verlichting onder de overstek.

tuinhuis-met-overkapping-zonder-overstektuinhuis-met-overkapping-zonder-overstek

De voordelen van een Hermes tuinhuis 

Modulair systeem

U kunt uw tuinhuis met overkapping geheel naar wens samenstellen. Bepaal zelf de afmetingen, de kleur en het aantal ramen & deuren. Vraag één van onze dealers naar de mogelijkheden!

Materiaal

Al onze tuinhuizen met overkapping worden gemaakt met goed geïsoleerde sandwichpanelen van hoogwaardig metaal. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en tegelijkertijd een unieke en stijlvolle uitstraling.

Standaard of maatwerk

Naast onze uitgebreide standaard collectie kunt u kiezen voor een op uw wensen gebaseerd tuinhuis. ‘Niets’ is onmogelijk.

Vrijwel geen onderhoud

Onze tuinhuizen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Enkel de hemelwaterafvoer bladvrij houden en indien nodig met een natte doek de wandpanelen schoonmaken. Meer niet!

(Volledig) geïsoleerd

Door de EPS sandwichpanelen zijn onze tuinhuizen geïsoleerd. (volledig indien u ook kiest voor een vloer van panelen). In ieder geval roesten uw spullen niet.

Duurzaam

Onze materialen zijn Cradle to Cradle. Het betekent dat de grondstoffen die gebruikt worden, volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen.

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overstek? Een witte of zwarte tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.