Uw tuinhuis zelf bouwen? Kies een tuinhuis bouwpakket.

Sinds 2017 kunt u bij Hermestuinhuizen.nl terecht voor een bouwpakket tuinhuis. Hermes Tuinhuizen heeft een totaal nieuw concept ontwikkeld voor de constructie van tuinhuizen, die vervaardigd worden met EPS-sandwichpanelen.

Een tuinhuis bouwpakket voor een praktisch, kwalitatief en onderhoudsvrij tuinhuis

Wij bieden u een handig bouwpakket voor een modulair tuinhuis. Deze zijn gemakkelijk zelf te monteren. Doordat het tuinhuis een modulaire constructie heeft, kunt u bijvoorbeeld de plaats van de deur en/of het raam zelf bepalen. Het is ook mogelijk het tuinhuis later uit te breiden.

Zelf een tuinhuis bouwen?

Bent u zelf een handige klusser en in staat om zelf een tuinhuis in elkaar te zetten? Het tuinhuis wordt gebouwd met zelfdragende sandwichpanelen. Er is alleen een staalconstructie (staander en ligger) nodig bij het tuinhuis met overkapping. Onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket met alle materialen op de millimeter nauwkeurig voorbereid. U monteert aan de hand van door ons geleverde handleidingen waarin wij stap voor stap laten zien hoe u uw tuinhuis in elkaar kunt zetten.

Meerdere typen tuinhuizen

U kunt kiezen uit twee verschillende soorten tuinhuizen, zoals tuinbergingen en tuinhuizen met of zonder overkapping. Deze modellen leveren wij in diverse standaard maatvoeringen. Wilt u maatwerk, zoals een hobbyruimte, gastenverblijf of tuinkantoor, in specifieke, door u gewenste maatvoeringen, dan schakelen wij doorgaans professionele montagebedrijven in.

Hulp nodig bij de montage van uw tuinhuis bouwpakket?

Natuurlijk kunt u informatie en advies verkrijgen bij onze reseller. Hij zal u zeker voorzien van handige tips en tricks. U kunt bij onze resellers ook het bouwpakket bestellen. Neem direct contact met ons op. We brengen u graag in contact met één van onze resellers.

Zelf uw tuinhuis ontwerpen en bouwen?

Heeft u een goed beeld van wat u zoekt? Of wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn bij Hermes? Dan is onze ontwerpmodule de uitkomst. Stel binnen enkele minuten uw eigen tuinhuis samen en bereken direct de prijs. Snel en eenvoudig.

Recente blog artikelen

Het perfecte toevluchtsoord: een mancave tuinhuis

Het perfecte toevluchtsoord: een mancave tuinhuis

Een mancave: de stiekeme droom van elke man. Het is de perfecte toevluchtsoord waar je volledig kunt ontspannen of waar je jouw favoriete activiteit kunt uitoefenen. Mancaves kunnen in allerlei soorten en maten worden gebouwd, maar tegenwoordig is het voornamelijk een...

Lees meer
Creëer het perfecte buitenverblijf met een poolhouse!

Creëer het perfecte buitenverblijf met een poolhouse!

Stelt u eens voor, achter het zwembad waar u net een laatste verfrissende duik heeft genomen staat een poolhouse. Met een handdoek om uw middel stapt u direct dit huisje achter in de tuin in. Deze plek biedt een oase van rust, waar u kunt genieten van een warme...

Lees meer
Een tuinkantoor kopen? Dit is de ideale oplossing!

Een tuinkantoor kopen? Dit is de ideale oplossing!

Wilt u een tuinkantoor kopen? Door de steeds maar aanzwellende files, die enorme bergen met geld kosten, het stikstofprobleem en recent de Corona crisis, krijgen veel mensen (noodgedwongen) behoefte om thuis te werken. En dan niet in de woonkamer, waar u vaak gestoord...

Lees meer

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overstek? Een witte of zwarte tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.