Uw tuinhuis zelf bouwen? Kies een tuinhuis bouwpakket.

Sinds 2017 kunt u bij Hermestuinhuizen.nl terecht voor een bouwpakket tuinhuis. Hermes Tuinhuizen heeft een totaal nieuw concept ontwikkeld voor de constructie van tuinhuizen, die vervaardigd worden met EPS-sandwichpanelen.

Een tuinhuis bouwpakket voor een praktisch, kwalitatief en onderhoudsvrij tuinhuis

Wij bieden u een handig bouwpakket voor een modulair tuinhuis. Deze zijn gemakkelijk zelf te monteren. Doordat het tuinhuis een modulaire constructie heeft, kunt u bijvoorbeeld de plaats van de deur, eventueel overkapping en/of het raam zelf bepalen. Het is ook mogelijk het tuinhuis later uit te breiden.

Zelf een tuinhuis bouwen?

Bent u zelf een handige klusser en in staat om zelf een tuinhuis in elkaar te zetten? Het tuinhuis wordt gebouwd met zelfdragende sandwichpanelen. Er is alleen een staalconstructie (staander en ligger) nodig bij het tuinhuis met overkapping. Onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket met alle materialen op de millimeter nauwkeurig voorbereid. U monteert aan de hand van door ons geleverde handleidingen waarin wij stap voor stap laten zien hoe u uw tuinhuis in elkaar kunt zetten.

Meerdere typen tuinhuizen

U kunt kiezen uit twee verschillende soorten tuinhuizen, zoals tuinbergingen en tuinhuizen met overkapping. Deze modellen leveren wij in diverse standaard maatvoeringen. Wilt u maatwerk, zoals een hobbyruimte, gastenverblijf of tuinkantoor, in specifieke, door u gewenste maatvoeringen, dan schakelen wij doorgaans professionele montagebedrijven in.

Hulp nodig bij de montage van uw tuinhuis bouwpakket?

Natuurlijk kunt u informatie en advies verkrijgen bij onze reseller. Hij zal u zeker voorzien van handige tips en tricks. U kunt bij onze resellers ook het bouwpakket bestellen. Neem direct contact met ons op. We brengen u graag in contact met één van onze resellers.

Recente blog artikelen

Een tuinkantoor kopen? Dit is de ideale oplossing!

Een tuinkantoor kopen? Dit is de ideale oplossing!

Wilt u een tuinkantoor kopen? Door de steeds maar aanzwellende files, die enorme bergen met geld kosten, het stikstofprobleem en recent de Carona crisis, krijgen veel mensen (noodgedwongen) behoefte om thuis te werken. En dan niet in de woonkamer, waar u vaak gestoord...

Lees meer
Tuinhuis kopen? Waar moet ik op letten..

Tuinhuis kopen? Waar moet ik op letten..

U bent op zoek naar een tuinhuis die goed in uw tuin past en voldoet aan uw wensen. Waar moet u op letten bij het kopen van een tuinhuis? We leggen het u uit in dit artikel. Bedenk bij uzelf waarvoor u het tuinhuis wilt gebruiken. Alleen om spullen op te bergen? Of...

Lees meer

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overstek? Een witte of zwarte tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte.

 

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.