Moderne schutting

GENIET MEER VAN UW TUIN!

UNIEKE STORMWERENDE CONSTRUCTIE

Moderne schutting van uitmuntende kwaliteit

Onze moderne en duurzame schuttingen behoren tot de top in het segment. Ze zijn gemaakt van de EPS sandwichpanelen van Hermes Isolatie. Beide zijden zijn voorzien van een duurzame coating (UV-bestendig). Net als onze tuinberging en tuinhuis met overkapping, zijn onze schuttingen nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt kiezen uit een witte schutting, antraciete schutting of groene schutting. Liever een andere kleur schutting? Bespreek dit met één van onze resellers.

INTEGRAAL ONTWERP

Poort en schutting als één geheel

Bij Hermes staat de esthetische en luxe uitstraling van haar buitenleven producten hoog in het vaandel. Daarom zijn onze poorten afgestemd op de uitstraling van de schutting: dezelfde kleur, hoogte en hetzelfde EPS-sandwichpaneel met plankprofiel.

Ontwerp uw eigen schutting

Heeft u een goed beeld van wat u zoekt? Of wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn bij Hermes? Dan is onze ontwerpmodule de uitkomst. Stel binnen enkele minuten uw eigen luxe schutting samen en bereken direct de prijs. Snel en eenvoudig.

Schutting HZ125

Deze robuuste, dichte schutting met een dikte van 125mm heeft een maximale hoogte van 2,30m. Door de onzichtbare verankering (geen palen in het zicht) ontstaat een strakke en moderne uitstraling. Beide zijden zijn voorzien van een horizontaal plankprofiel. Naast de standaardlengtes is de schutting ook verkrijgbaar tot een maximale lengte van 13,50m uit één stuk.

Schutting HZ40

In tegenstelling tot de HZ125 is deze schutting 40mm dik en zijn de palen waaraan de schuttingdelen zijn verankerd in het zicht. De maximale hoogte is 2,30m en de schuttingdelen hebben een maximale lengte van 2,50m.

Schutting HZ40

In tegenstelling tot de HZ125 is deze schutting 40mm dik en zijn de palen waaraan de schuttingdelen zijn verankerd in het zicht. De maximale hoogte is 2,30m en de schuttingdelen hebben een maximale lengte van 2,50m.

Schutting VK40

Gaat uw voorkeur uit naar een verticale plankprofiel, dan kunt u kiezen voor de VK40. Deze schutting heeft een dikte van 40 mm zijn de palen waaraan de schuttingdelen zijn verankerd in het zicht. De maximale hoogte is 2,30m en de schuttingdelen hebben een maximale lengte van 2,30m.

Schutting HKW

Deze schutting wijkt af van onze standaard collectie. Wilt u transparantie of een geschikt hekwerk voor begroeiing met planten, dan is de keuze niet moeilijk. Het hekwerkdeel heeft een hoogte en lengte van 2,00m.

Schutting HKW

Deze schutting wijkt af van onze standaard collectie. Wilt u transparantie of een geschikt hekwerk voor begroeiing met planten, dan is de keuze niet moeilijk. Het hekwerkdeel heeft een hoogte en lengte van 2,00m.

Poort PHZ40

Door een ondergrondse verbinding heeft de poort een zelfdragende constructie. Ze zijn te verkrijgen als enkele of dubbele poort, links en rechts draaiend. Vanzelfsprekend voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk. De enkele poort is standaard 1000 mm breed en de dubbele 2000 mm.

De voordelen van een Hermes schutting

Modulair systeem

U kunt uw tuinhuis geheel naar wens samenstellen. Bepaal zelf de afmetingen, de kleur en het aantal ramen & deuren. Vraag één van onze dealers naar de mogelijkheden!

Standaard of maatwerk

Naast onze uitgebreide standaard collectie kunt u kiezen voor een op uw wensen gebaseerd tuinhuis. ‘Niets’ is onmogelijk.

(Volledig) geïsoleerd

Door de EPS sandwichpanelen zijn onze tuinhuizen geïsoleerd. (volledig indien u ook kiest voor een vloer van panelen). In ieder geval roesten uw spullen niet.

Vrijwel geen onderhoud

Onze tuinhuizen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Enkel de hemelwaterafvoer bladvrij houden en indien nodig met een natte doek de wandpanelen schoonmaken. Meer niet!

Beste materialen

De UV-bestendigheid van de coating zorgt ervoor dat de EPS-sandwichpanelen kleurvast zijn.

Duurzaam

Onze materialen zijn Cradle to Cradle. Het betekent dat de grondstoffen die gebruikt worden, volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen.

Benieuwd naar de prijzen van een schutting bij Hermes?

Bent u benieuwd naar prijzen van uw droomschutting? Maak gebruik van onze nieuwe tool. Ontwerp uw tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte. 

Meer weten over onze schuttingen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Laat het ons weten dan laten we u alle mogelijkheden graag zien. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Wat klanten over onze producten zeggen

Deze Hermes tuinhuizen en schuttingen zijn geplaatst in samenwerking met onze (premium) resellers.

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een wit of zwart tuinhuis? Met of zonder overkapping? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte.

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Op zoek naar een simpele oplossing?

Naast onze op-maat gemaakte tuinhuizen kun je ook kiezen voor één van onze standaard modellen tuinberging zelfbouw pakketten.

Makkelijk in elkaar te zetten en betaalbaar!

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.