Moderne schutting Stormwerend | Geluidwerend | Strak design

GENIET MEER VAN UW TUIN!

UNIEKE STORMWERENDE CONSTRUCTIE

Moderne schutting van uitmuntende kwaliteit

Onze moderne tuinschuttingen behoren tot de top in het segment. Ze zijn gemaakt van de EPS sandwichpanelen van Hermes Isolatie. Beide zijden zijn voorzien van een duurzame coating (UV-bestendig). Net als onze tuinberging en tuinhuis met overkapping, zijn onze schuttingen nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt kiezen uit een witte schutting, antraciete schutting of groene schutting. Liever een andere kleur schutting? Bespreek dit met één van onze resellers.

INTEGRAAL ONTWERP

Poort en schutting als één geheel

Bij Hermes staat de esthetische uitstraling van haar buitenleven producten hoog in het vaandel. Daarom zijn onze poorten afgestemd op de uitstraling van de schutting: dezelfde kleur, hoogte en hetzelfde EPS-sandwichpaneel met plankprofiel.

Schutting HZ125

Deze robuuste schutting met een dikte van 125mm heeft een maximale hoogte van 2,30m. Door de onzichtbare verankering (geen palen in het zicht) ontstaat een strakke en moderne uitstraling. Beide zijden zijn voorzien van een horizontaal plankprofiel. Naast de standaardlengtes is de schutting ook verkrijgbaar tot een maximale lengte van 13,50m uit één stuk.

Schutting HZ40

In tegenstelling tot de HZ125 is deze schutting 40mm dik en zijn de palen waaraan de schuttingdelen zijn verankerd in het zicht. De maximale hoogte is 2,30m en de schuttingdelen hebben een maximale lengte van 2,50m.

Schutting HZ40

In tegenstelling tot de HZ125 is deze schutting 40mm dik en zijn de palen waaraan de schuttingdelen zijn verankerd in het zicht. De maximale hoogte is 2,30m en de schuttingdelen hebben een maximale lengte van 2,50m.

Schutting VK40

Gaat uw voorkeur uit naar een verticale plankprofiel, dan kunt u kiezen voor de VK40. Deze schutting heeft een dikte van 40 mm zijn de palen waaraan de schuttingdelen zijn verankerd in het zicht. De maximale hoogte is 2,30m en de schuttingdelen hebben een maximale lengte van 2,30m.

Schutting HKW

Deze schutting wijkt af van onze standaard collectie. Wilt u transparantie of een geschikt hekwerk voor begroeiing met planten, dan is de keuze niet moeilijk. Het hekwerkdeel heeft een hoogte en lengte van 2,00m.

Schutting HKW

Deze schutting wijkt af van onze standaard collectie. Wilt u transparantie of een geschikt hekwerk voor begroeiing met planten, dan is de keuze niet moeilijk. Het hekwerkdeel heeft een hoogte en lengte van 2,00m.

Poort PHZ40

Door een ondergrondse verbinding heeft de poort een zelfdragende constructie. Ze zijn te verkrijgen als enkele of dubbele poort, links en rechts draaiend. Vanzelfsprekend voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk. De enkele poort is standaard 1000 mm breed en de dubbele 2000 mm.

De voordelen van een Hermes schutting

Onderhoudsvrij

Onze tuinhuizen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Slechts de schuttingpanelen schoonmaken met een natte doek. Meer is niet nodig!

Beste materialen

De UV-bestendigheid van de coating zorgt ervoor dat de EPS-sandwichpanelen kleurvast zijn.

Duurzaamheid

Onze materialen zijn Cradle to Cradle. Het betekent dat de grondstoffen die gebruikt worden, volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen.

Integraal ontwerp

Het ontwerp van onze schuttingen en poorten zijn volledig op elkaar afgestemd. Na montage vormen deze één integraal geheel.

Geluidswerend

Met name de HZ125 heeft een geluidswerende functie. Extern lawaai wordt door de schutting gereduceerd.

Gezamenlijke investering

Door de kwalitatieve afwerking aan beide zijden, kunt u samen met uw buren genieten van dezelfde schutting.

Meer weten over onze tuinhuizen of schuttingen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? We brengen u graag in contact met één van onze resellers. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Wat klanten over onze producten zeggen

Deze Hermes tuinhuizen en schuttingen zijn geplaatst in samenwerking met onze (premium) resellers.

Interesse in onze producten?

De tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen worden uitsluitend verkocht door onze resellers, die desgewenst ook zorgdragen voor de montage. We brengen u graag met een reseller in contact.

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Onze showroom bezoeken?

Wilt u onze tuinhuizen, schuttingen en bergingen graag eens met eigen ogen zien? Dat kan op onze productielocatie in Tilburg. Hier hebben wij diverse showmodellen staan en kunnen wij alle opties persoonlijk met u doornemen.