Een tuinkantoor kopen? Dit is de ideale oplossing!

Wilt u een tuinkantoor kopen? Door de steeds maar aanzwellende files, die enorme bergen met geld kosten, het stikstofprobleem en recent de Corona crisis, krijgen veel mensen (noodgedwongen) behoefte om thuis te werken. En dan niet in de woonkamer, waar u vaak gestoord wordt door gezinsleden en ook niet op het piepkleine zolderkamertje waar je in de zomer wegspoelt van de hitte.

Een comfortabel en onderhoudsvrij tuinhuis als
tuinkantoor biedt de oplossing.

De tuinkantoren van Hermes Tuinhuizen zijn gemaakt van 125 mm dikke EPS sandwichpanelen. De wanden en daken van deze tuinhuizen zijn daarmee uitstekend thermisch geïsoleerd. De aluminium ramen en deuren zijn ook geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Er ontstaat een zeer comfortabele sfeer, in de zomer koel en in de winter (bv door zonnepanelen op het dak) aangenaam warm. Een optimaal werkklimaat wordt hiermee gecreëerd. De buitenzijde van de wandpanelen is voorzien van een topcoating, die bestand is tegen UV-straling. De panelen
verkleuren niet; schilderen behoort tot het verleden. Door de uitstekende kwaliteit en het gebruik van praktische en kwalitatief hoogwaardige materialen is het tuinhuis totaal onderhoudsvrij. Wij bieden u een goed geïsoleerd tuinkantoor als bouwpakket of als maatwerk. Modulair van opzet, zodat u zelf de plaats van de ramen en deuren kunt bepalen.

Meerdere typen tuinkantoren

U kunt kiezen uit meerdere typen tuinkantoren, zowel in maatvoering als in de mate van de binnen- afwerking. Standaard, maatwerk en prefab behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie over onze tuinkantoren?

Een tuinkantoor kopen? Wij kunnen u informatie en advies verstrekken. U kunt bij onze resellers het tuinkantoor bestellen. Neem direct contact met ons op. We brengen u graag in contact met één van onze resellers.

Recente blog artikelen

Het perfecte toevluchtsoord: een mancave tuinhuis

Het perfecte toevluchtsoord: een mancave tuinhuis

Een mancave: de stiekeme droom van elke man. Het is de perfecte toevluchtsoord waar je volledig kunt ontspannen of waar je jouw favoriete activiteit kunt uitoefenen. Mancaves kunnen in allerlei soorten en maten worden gebouwd, maar tegenwoordig is het voornamelijk een...

Lees meer
Creëer het perfecte buitenverblijf met een poolhouse!

Creëer het perfecte buitenverblijf met een poolhouse!

Stelt u eens voor, achter het zwembad waar u net een laatste verfrissende duik heeft genomen staat een poolhouse. Met een handdoek om uw middel stapt u direct dit huisje achter in de tuin in. Deze plek biedt een oase van rust, waar u kunt genieten van een warme...

Lees meer

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overstek? Een witte of zwarte tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.