Speciaal voor Tuinhuis bouwers/- leveranciers | Hoveniers | Zwembadbouwers |Chalet bouwers/-leveranciers

HERMES RESELLER WORDEN?
Een aanvulling op uw huidige assortiment!

Bied uw klanten de beste kwaliteit tuinhuizen en schuttingen die er bestaan!

Hermes biedt tuinhuizen en schuttingen aan bedrijven in verschillende branches, in binnen- en buitenland. Deze bedrijven zijn resellers en ambassadeurs van onze producten. Als Hermes reseller helpt u niet alleen ons maar ook uzelf door uw klanten een kwaliteitsproduct aan te bieden!

Hoe werkt het Hermes resellerschap?

Heeft u klanten die op zoek zijn naar een tuinhuis of schutting? Dan is het handig om reseller bij ons te worden. Wij zorgen ervoor dat uw klanten optimaal geholpen worden.

Wat Hermes doet:

 • stelt aan reseller brochuremateriaal, prijslijsten en bouwtekening van alle standaard typen tuinhuizen en schuttingen beschikbaar
 • vermeldt de contactgegevens en bereikbaarheid van reseller op haar website
 • maakt op aanvraag van reseller offerte op voor maatwerk tuinhuizen en schuttingen
 • produceert op basis van een order van reseller het gewenste tuinhuis en/of schutting
 • levert/transporteert het gewenste tuinhuis en/of schutting af bij de klant van reseller
 • onderhoudt pro-actief de relatie met de reseller t.b.v. een succesvolle samenwerking

Wat een reseller van Hermes doet:

 • presenteert (een deel van) het assortiment van de tuinhuizen en schuttingen van Hermes op een apart pagina van haar website
 • plaatst een showmodel van een van de types tuinhuizen en/of schuttingen in haar showtuin
 • verkoopt het volledige assortiment tuinhuizen en schuttingen van Hermes, zowel in standaard- als maatwerk uitvoering, e.e.a. op basis van het door Hermes beschikbaar gestelde promotie en verkoop materiaal
 • monteert (indien gewenst door haar klant) het tuinhuis en/of schutting op locatie bij haar klant. Indien noch haar klant, noch de reseller zelf wil/kan monteren, draagt reseller er zorg voor dat de montage door een derde partij wordt uitgevoerd
 • draagt zorg voor de after sales richting haar klanten
 • onderhoudt pro-actief de relatie met Hermes t.b.v. een succesvolle samenwerking

Waarom Hermes reseller worden?

Breed assortiment

Ons assortiment bestaat uit ruim 80 standaard typen tuinhuizen. Specifieke wensen van klanten worden als maatwerk geleverd. Natuurlijk mits het principe tuinhuis overeind blijft, met diverse functionaliteiten, zoals berging, paviljoen, poolhouse, kantoor aan huis etc.

Eenvoudige montage

Onze standaard tuinhuizen en schuttingen worden als bouwpakket geleverd. Daarbij zit een uitgebreide en gedetailleerde montage-instructie.De klant kan de montage ook uitbesteden aan de reseller.

Kwaliteit

Biedt uw klanten de best beschikbare tuinhuizen en schuttingen die er zijn. Onze producten zijn gemaakt van hoogkwalitatieve materialen. Duurzaamheid zit in onze DNA.

Ondersteuning

Onze resellers worden intensief ondersteunt. U krijgt materialen en tools aangeboden waardoor u snel op de rit bent als reseller van Hermes, zodat u uw klanten optimaal kunt bedienen.

Persoonlijke adviseur

Als reseller krijgt u een eigen accountmanager toegewezen. Deze accountmanager helpt u met al uw vragen en ondersteunt u tijdens het verkoopproces door offertes, tekeningen en meer aan te leveren.

Flexibel

Alle overeenkomsten die wij aangaan zijn flexibel. Dit houdt in dat u niet vastzit aan een minimum aantal verkopen of fee. Integendeel. Onze accountmanagers vertellen u graag meer!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het resellerschap bij Hermes? Vul dan ons contactformulier in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat is een Hermes reseller?

De Hermes reseller/dealer is een bedrijf dat gespecialiseerd is in buitenleven producten in het algemeen en in de Hermes buitenleven producten in het bijzonder. Hermes heeft haar resellers gemachtigd haar producten te verkopen en te monteren.

Wat voor bedrijven worden reseller?

Bedrijven die gespecialiseerd zijn de in verkoop en bouw/montage van buitenleven producten zoals tuinbergingen, tuinhuizen, schuttingen e.d. kunnen reseller van Hermes worden.Dat zijn bedrijven zoals hoveniers, chaletbouwers/leveranciers, zwembadbouwers/leveranciers, tuinhuisbouwers/leveranciers.

Wat levert het op als ik reseller wordt?

Tussen hermes en de resellers worden afspraken gemaakt onder welke condities de buitenleven producten van Hermes verkocht kunnen worden.

Hoe kan ik een Hermes reseller worden?
U kunt contact opnemen met Hermes via dit formulier
Kan ik ook reseller worden als ik helemaal geen tuinspecialist ben? Als ik geen verstand van bouwen heb?

Nee. Wij leveren onze producten alleen in samenwerking met partners die verstand hebben van het buitenleven. Hiermee willen we waarborgen dat onze producten alleen geplaatst worden door betrouwbare partners.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het resellerschap bij Hermes? Vul dan ons contactformulier in. We nemen binnen één werkdag contact met u op.