Onderhoudsvrij tuinhuis

GENIET MEER VAN UW TUIN!

Extra genieten van je tuin tijdens het zonneschijnseizoen van 2024?

Stel dan nu eenvoudig je eigen tuinhuis samen en geniet tijdens de zomermaanden van jullie nieuwe tuinhuis. Of plan direct een showroom afspraak in.

Onderhoudsvrij tuinhuis

U wilt toch ook een onderhoudsvrij tuinhuis? Na het aanschaffen van een nieuw tuinhuis heeft u natuurlijk geen zin om uw tuinhuis veel te moeten onderhouden. Ook wilt u niet dat de kleur van uw tuinhuis met het jaar valer wordt. Daarom bieden wij bij Hermes Tuinhuizen uitsluitend hoogwaardige en onderhoudsvrije tuinhuizen aan. Uniek, stijlvol en u heeft er lang plezier van. 

Door het gebruik van industriële materialen en innovatieve toepassingen, creëren we onderhoudsvriendelijke stijlvolle tuinoplossingen voor iedere situatie. Zodat onze klanten langer en met minder zorgen van hun tuin kunnen blijven genieten. 

Wat maakt de tuinhuizen onderhoudsvrij?

Dankzij onze hoogwaardige EPS sandwichpanelen zorgt dat uw tuinhuis ook echt onderhoudsvrij is. Deze sandwichpanelen zijn gemaakt van hoogwaardig metaal. Deze combinatie zorgt dat u een tuinhuis onderhoudsvrij , duurzaam en geïsoleerd is. Dankzij deze panelen komt er binnen geen condensvorming zodat uw spullen niet gaan roesten. Zo blijft uw tuinhuis er over 20 jaar nog even mooi uitzien als de dag van aankoop. Tevens zorgen deze sandwichpanelen voor een unieke en stijlvolle uitstraling. 

UV bestendig

De zon kan er voor zorgen dat uw tuinhuis valer van kleur wordt en dat er een kans bestaat de uitstraling minder fraai wordt en zelfs vervangen moet worden. Bij Hermes maken wij uw tuinhuis onderhoudsvrij. Door gebruik te maken van een unieke UV-coating gaat dit de verkleuring tegen en heeft u vrijwel geen omkijk naar uw tuinhuis. Zo kunt u ultiem genieten van uw tuinhuis. 

 

Ontwerpmodule

Stel uw eigen tuinhuis of berging samen.

Heeft u een goed beeld van wat u zoekt? Of wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn bij Hermes? Dan is onze ontwerpmodule de uitkomst. Stel binnen enkele minuten uw eigen tuinhuis samen en bereken direct de prijs. Snel en eenvoudig.

 

Sterke deuren en kozijnen

Tuinhuis: Praktisch en stijvol

Onze tuinhuizen kunnen op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. We hebben in ons assortiment verschillende deuren en ramen voorzien van dubbelglas, die zijn uitgerust met compleet hang- en sluitwerk zodat uw spullen veilig zijn opgeborgen. Enkele- en dubbele deuren zijn in verschillende maatvoeringen en kleuren beschikbaar in vol glas (2 stroken glas of 4 stroken glas), half glas (helft glas en helft paneel) of vol paneel (zonder glas). Ook onze ramen “draai kiep”, “klepraam” of “vast” zijn in verschillende maatvoeringen en kleuren beschikbaar.

\

Dubbele deur

Dubbele deur, volglas stroken deur, 1800x2100mm, antraciet, compleet met hang- en sluitwerk.

\

Uniek hoekpaneel

Hoekpaneel uit eigen productie waarmee het strakke design benadrukt wordt.

\

Staal constructie

Robuuste staalconstructie (antraciet gepoedercoat) voor de overkapping.

\

Raam

Vast raam, 250x900mm, antraciet in elk paneel gemonteerd.

\

Overstek

Overstek wordt gemaakt met dezelfde panelen als de wand uit esthetisch oogpunt. Dit geldt ook voor het hoekpaneel.

Verschillende soorten tuinhuizen

Hermes Tuinhuizen heeft een ruim assortiment aan onderhoudsvrije tuinhuizen. Ook binnen deze tuinhuizen zijn er veel verschillende opties. Onze design tuinhuizen zijn voorzien van een verzonken dak, een dak met overstek of een tuinhuis met overkapping. Of u kiest voor een stoere no-nonsense tuinhuis of voor een wat meer traditionele model met bijvoorbeeld verlichting onder de overstek.

Bij deze modellen hanteren we standaardmaten en maatwerk. Deze kunt u zelf samenstellen via onze ontwerpmodule of u kunt altijd onze experts vragen naar een vakkundig advies. 

Wat klanten over onze producten zeggen

Deze Hermes tuinhuizen en schuttingen zijn geplaatst in samenwerking met onze (premium) resellers.

Lang plezier van uw tuinhuis

U wilt zo lang mogelijk geniet van uw tuinhuis. Een tuinhuis of berging van Hermes is hiervoor de ideale oplossing. Deze onderhoudsvrije tuinhuizen kunnen uitgevoerd worden met of zonder overstek. Een overstek kan er voor zorgen dat het regenwater minder direct tegen de wanden van het tuinhuis komt. Zo kan uw tuinhuis nog langer meegaan. Ook kan een overstek zorgen voor een chique uitstraling. Ook zijn de tuinhuizen in verschillende maten te verkrijgen en heeft u daar de keuze in hoe groot u het tuinhuis wil. Weet u niet wat goed bij uw tuin past? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Tuinhuis met overkapping

Wilt u toch graag nog een zitje of een andere overdekte plek naast uw tuinhuis? Dan hebben wij bij Hermes de perfecte oplossing. Naast onze reguliere tuinhuizen bieden wij tuinhuizen met overkapping aan. Naast de ruimte die het biedt, zorgt de overkap ook voor een chique en unieke uitstraling. Deze tuinhuizen hebben uitsluitend dezelfde hoogwaardige materialen wat uw tuinhuis onderhoudsvrij maakt en waardoor u zo lang mogelijk kan genieten van uw nieuwe aanwinst in uw tuin.

Tuinkantoor

Langere files, reiskosten, het ‘nieuwe werken’ of voor het klimaat. Dit kunnen redenen zijn waarom u vaker thuis werkt. Wellicht wordt u vaak ‘gestoord’ door uw gezin of heeft u simpelweg niet genoeg ruimte om thuis een kantoor in te richten. Hermes Tuinhuizen heeft gelukkig een ideale oplossing voor het nieuwe werken. Bij Hermes bieden we naast tuinhuizen, nu ook tuinkantoren aan. 

De tuinkantoren van Hermes Tuinhuizen zijn gemaakt van 125 mm dikke EPS sandwichpanelen. De wanden en daken van deze tuinhuizen zijn daarmee uitstekend thermisch geïsoleerd en onderhoudsvrij. Er ontstaat een zeer comfortabele sfeer, in de zomer koel en in de winter (bv door zonnepanelen op het dak) aangenaam warm. Een optimaal werkklimaat wordt hiermee gecreëerd.

Ontwerp uw eigen onderhoudsvrije tuinhuis

Een witte of antraciete schutting? Met of zonder poort? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte.

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.