Hermes Tuinhuizen Geïsoleerd Schuurtje Heading

Geïsoleerd schuurtje

Het geïsoleerde schuurtje van Hermes Tuinhuizen is de perfecte oplossing om uw spullen in op te bergen. Door het moderne design is het geschikt voor (bijna) elke tuin, zelfs als u niet veel ruimte hebt. Door de EPS sandwichpanelen is het geïsoleerde schuurtje geheel onderhoudsvrij en volledig geïsoleerd. Binnen in de schuur ontstaat geen condensvorming, dus uw spullen gaan niet roesten. Door de innovatieve technieken geniet u jarenlang van het geïsoleerde schuurtje zonder er omkijken naar te hebben!

MODERN DESIGN

Kant-en-klaar geïsoleerd schuurtje in 2 uitvoeringen

Het geïsoleerde schuurtje is beschikbaar in 2 uitvoeringen. De schuurtjes worden kant-en-klaar (dus volledig gemonteerd) afgeleverd, inclusief verlichting en stroom. U hoeft alleen nog een stekker in het stopcontact te steken! De specificaties, prijzen en levertijden zijn hieronder terug te vinden.

Type 1 – GSR.2300

Hermes Tuinhuizen Geïsoleerd Schuurtje12

Type 1 – GSR.2300

Dit type is de kleinere uitvoering van het geïsoleerde schuurtje. Standaard inclusief verlichting en 2x dubbel wandcontactdozen.

Maatvoering (lxbxh) in mm:
2500 x 2300 x 2400

Verkoopprijs
Dit type kost € 3.850,- incl. BTW, transport en plaatsing binnen Nederland, straal 150 km af Tilburg*
* Bereikbaar met kraanwagen binnen 12 meter

Levertijd ca. 8 weken.

Type 2 – GSR.3500

Hermes Tuinhuizen Geïsoleerd Schuurtje 13

Type 2 – GSR.3500

Dit type is de grotere uitvoering van het geïsoleerde schuurtje. Standaard inclusief verlichting en 2x dubbel wandcontactdozen.

Maatvoering (lxbxh) in mm:
2500 x 3450 x 2400

Verkoopprijs
De kosten voor dit type zijn € 4.750,- incl. BTW, transport en plaatsing binnen Nederland, straal 150 km af Tilburg*
* Bereikbaar met kraanwagen binnen 12 meter.

Levertijd ca. 8 weken

De voordelen van een geïsoleerd schuurtje van Hermes Tuinhuizen

Kant-en-klaar geplaatst

De geïsoleerde schuurtjes worden kant-en-klaar bij u geleverd. U hoeft de schuur niet te monteren, alleen nog maar aan te sluiten op het stroomnet. Transport en plaatsing (binnen 20m bereikbaar) zit bij de prijs inbegrepen!

Vloer, wanden en dak geïsoleerd

De vloer, wanden en dak zijn volledig geïsoleerd. Dit komt door de EPS sandwichpanelen. Binnen in de schuur ontstaat geen condensvorming, dus uw spullen gaan niet roesten.

Afgewerkte vinyl vloer

De vloer in de geïsoleerde schuurtjes zijn afgewerkt met vinyl. Deze is onderhoudsvriendelijk (dus makkelijk schoon te maken!), duurzaam en vochtbestendig. 

Elektra

Standaard zijn 2x dubbele wandcontactdozen geïnstalleerd en meegeleverd in beide uitvoeringen. Zo heeft u altijd elektriciteit in uw geïsoleerde schuurtje. Daarnaast is in beide uitvoeringen ook verlichting standaard geïnstalleerd en meegeleverd.

Paneeldeur

De paneeldeur is standaard uitgerust met compleet hang- en sluitwerk met cilinderslot zodat uw spullen veilig zijn opgeborgen. Wel zo fijn!

Draai-/kiepraam

Het draai-/kiepraam is voorzien van dubbelglas, die zijn uitgerust met compleet hang- en sluitwerk. U kunt het geïsoleerde schuurtje dus makkelijker ventileren.

Geïsoleerd schuurtje kopen?

Wilt u een geïsoleerd schuurtje aanschaffen? Vul dan onderstaand formulier in. Voor de geïsoleerde schuurtjes werken we samen met onze vaste partner Rubiks Modulair. Zij verwerken uw bestelling en nemen contact met u op voor de verdere afhandeling.

volledig GEÏSOLEERD!

Onderhoudsvrij geïsoleerd schuurtje

De tuinbergingen van Hermes Tuinhuizen zijn geheel onderhoudsvrij. Dit betekent dat u geen omkijken hebt naar uw geïsoleerde schuurtje. Dit komt door de EPS sandwichpanelen. Bent u opzoek naar een geïsoleerde schuur in uw tuin? Dan bent u bij Hermes Tuinhuizen aan het juiste adres. 

Hermes Tuinhuizen Geïsoleerd Schuurtje 16

Wilt u meer informatie over het geïsoleerde schuurtje?

Dan vragen we u onderstaand contactformulier in te vullen. Voor de geïsoleerde schuurtjes werken we samen met onze vaste partner Rubiks Modulair. Zij verwerken uw informatieaanvraag en nemen contact met u op voor de verdere afhandeling.

Meer weten over onze tuinhuizen of schuttingen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? We brengen u graag in contact met één van onze resellers. Op werkdagen wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Wat klanten over onze producten zeggen

Deze Hermes tuinhuizen en schuttingen zijn geplaatst in samenwerking met onze (premium) resellers.

Interesse in onze producten?

De tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen worden uitsluitend verkocht door onze resellers, die desgewenst ook zorgdragen voor de montage. We brengen u graag met een reseller in contact.

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Onze showroom bezoeken?

Wilt u onze tuinhuizen, schuttingen en bergingen graag eens met eigen ogen zien? Dat kan op onze productielocatie in Tilburg. Hier hebben wij diverse showmodellen staan en kunnen wij alle opties persoonlijk met u doornemen.