Ga naar de inhoud

Hermes TUINKANTOOR

STERK IN STIJL

STERK IN STIJL

Tuinkantoor

Hermes Werken

Opzoek naar een innovatieve oplossing die je werkleven zal doen transformeren? Dan is een geïsoleerd tuinkantoor van Hermes de perfecte oplossing. Vervang de lange frustrerende files met een rustgevende en inspirerende omgeving in je eigen achtertuin. Met een tuinkantoor hoef je niet langer compromissen te sluiten door in je woonkamer te werken waardoor je je professionele en persoonlijke leven mooi gescheiden kan houden.

Stel je eens voor: een rustige werkruimte, omgeven door groen, waar je je volledig kan concentreren op je taken zonder afleidingen van het dagelijks leven. Of je nu freelance werkt, een eigen bedrijf hebt, of gewoon op zoek bent naar een afgezonderde ruimte om te werken, een geïsoleerd tuinkantoor van Hermes is de ideale oplossing voor al je behoeften.

De voordelen van een Hermes tuinhuis

Geïsoleerde tuinkantoren

Bij Hermen Tuinhuizen vinden we het erg belangrijk dat je tuinkantoor goed geïsoleerd is. Daarom worden onze geïsoleerde tuinkantoren voorzien van 100mm dikke EPS-sandwichpanelen, wat resulteert in uitstekende thermische isolatie. Met aluminium ramen en deuren met dubbel glas zorgen we ervoor dat je niet alleen een comfortabele werkruimte hebt, maar ook goede temperatuurregulatie het hele jaar door. In de zomer blijft het lekker koel, terwijl in de winter de aangename warmte behouden blijft (bijvoorbeeld door zonnepanelen op het dak). Bovendien zorgt de topcoating op de buitenzijde van de wandpanelen ervoor dat ze bestand zijn tegen UV-straling en niet verkleuren, waardoor schilderen tot het verleden behoort. Met ons geïsoleerd tuinkantoor geniet je niet alleen van comfort en efficiëntie, maar ook van een onderhoudsvrije en duurzame oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen.

Video afspelen

Tuinkantoor op maat

Wil je jouw tuinkantoor helemaal naar eigen wens ontwerpen? Dat kan met de Hermes 3D-configurator! Ontdek de diverse mogelijkheden en laat je creatieve ideeën werkelijkheid worden!

Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw ideale tuinkantoor op maat? Neem gerust contact met ons op voor meer personalisatiemogelijkheden! Wij staan klaar om met je mee te denken.

Tuinkantoor met overkapping

Verleng de bruikbaarheid van je tuinkantoor door middel van een overkapping. Een tuinkantoor met overkapping creëert een plek waarin je bijvoorbeeld ontspannen een bakje koffie met een klant kan drinken, of even van de buitenlucht kan genieten tijdens je pauze.

Naast de toevoeging aan je werk heeft het ook nog eens handige functionaliteit buiten je werktijden. Zo kan je van je luxe tuinkantoor met overkapping genieten tijdens de zomermaanden als ideale plek om te ontspannen met je familie. Je tuinkantoor wordt hierdoor een heerlijke buitenruimte waarin zowel hard gewerkt kan worden als heerlijk ontspannen kan worden. En dat allemaal in je eigen tuin.

Recensies

“Voor ons nieuwe appartement in Amsterdam Zuid waren wij op zoek naar een onderhoudsvrij tuinhuis met een moderne elegante uitstraling dat past bij onze tuin en bij ons interieur. Het tuinhuis moest daarnaast functioneel en goed geïsoleerd zijn, met deze wensen kwamen wij terecht bij Hermes tuinhuizen.  De subtiele verlichting en de uit Italië afkomstige luxe dubbele glazen deuren maken het tuinhuis helemaal af. In onze Amsterdamse binnentuin komt het tuinhuis waanzinnig tot z’n recht en wij zijn blij met het eindresultaat!”

Hermes Tuinhuizen B.V.
Ledeboerstraat 31,
5048 AC, Tilburg

Kvk nummer : 76602206
Btw nummer: NL860696388.B01

Openingstijden kantoor en magazijn
Maandag – Vrijdag : 9:00 – 17:00
Zaterdag : Op afspraak

Maak direct een afspraak in onze