Ga naar de inhoud

Hermes OVERKAPPING

STERK IN STIJL

STERK IN STIJL

Tuinhuis met overkapping

Hermes Overkapping

Er zijn talloze voordelen van een modern tuinhuis met overkapping. Zo kan het gebruikt worden als praktische opslagruimte voor tuinmeubelen of als rustgevende plek om te ontspannen tijdend de lange zomeravonden. Geniet van de koelte onder de beschutting in de zomer terwijl je toch in je buitenruimte kan zijn.

Naast de functionaliteit zijn de esthetiek, hoogwaardigheid, en duurzaamheid ook belangrijk. Hermes tuinhuizen zet de beste materialen en zorgvuldig vakmanschap in zodat je moderne tuinhuis met overkapping er perfect uitziet en je er nog lang van kan genieten.

Elke tuin is anders en daarom ook elke tuinhuiswens. Bij Hermes bieden we daarom tuinhuizen met overkapping op maat zodat het aan jouw specifieke wensen en behoeften voldoet. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van een Hermes tuinhuis met overkapping op maat

De voordelen van een Hermes tuinhuis met overkapping​

Video afspelen

Ontwerp jouw eigen tuinhuis

Met een paar klikken jouw droomtuinhuis op maat samenstellen, precies zoals jij het wilt. Doe het met de Hermes 3D-configurator! Laat je creatieve visie tot leven komen!

Specifieke wensen die niet in onze 3D-configurator zijn meegenomen? Geen zorgen, neem contact met ons op voor meer mogelijkheden! We denken graag met je mee.

Deuren

Bij Hermes bieden we een uitgebreide selectie aan mogelijkheden om jouw tuinhuis met overkapping op maat te voorzien van de perfecte deuren, ramen en kozijnen. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of meer functionele aspecten zoals isolatie en veiligheid, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Onze deuren zijn verkrijgbaar in enkele of dubbele uitvoeringen, in verschillende maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een volledig glazen deur met twee of vier glasstroken om maximaal te profiteren van natuurlijk licht, of ga voor halfglazen deuren als je een balans wilt tussen lichtinval en privacy. Voor wie extra isolatie en privacy wenst, zijn er ook volledig gesloten panelen beschikbaar. Wat je keuze ook is, al onze deuren worden geleverd met hoogwaardig hang- en sluitwerk voor optimale veiligheid.

Recensies

“Voor ons nieuwe appartement in Amsterdam Zuid waren wij op zoek naar een onderhoudsvrij tuinhuis met een moderne elegante uitstraling dat past bij onze tuin en bij ons interieur. Het tuinhuis moest daarnaast functioneel en goed geïsoleerd zijn, met deze wensen kwamen wij terecht bij Hermes tuinhuizen.  De subtiele verlichting en de uit Italië afkomstige luxe dubbele glazen deuren maken het tuinhuis helemaal af. In onze Amsterdamse binnentuin komt het tuinhuis waanzinnig tot z’n recht en wij zijn blij met het eindresultaat!”

RAMEN

Ook voor onze ramen bieden we een uitgebreide selectie, inclusief draai-kiepramen, klepramen en vaste ramen, allemaal beschikbaar in diverse maten en kleuren. Of je nu behoefte hebt aan ventilatie, natuurlijk licht, of gewoon een elegante toevoeging aan je op maat gemaakte tuinhuis.

Het beste van alles is dat je al deze opties volledig op maat kunt configureren in onze tuinhuisconfigurator. Zo kun je jouw ideale tuinhuis met overkapping samenstellen met deuren en ramen die perfect passen bij jouw stijl en functionele wensen!

Hermes Tuinhuizen B.V.
Ledeboerstraat 31,
5048 AC, Tilburg

Kvk nummer : 76602206
Btw nummer: NL860696388.B01

Openingstijden kantoor en magazijn
Maandag – Vrijdag : 9:00 – 17:00
Zaterdag : Op afspraak

Maak direct een afspraak in onze