Ga naar de inhoud

Hermes OVERKAPPING

STERK IN STIJL

De ideale toevoeging aan een tuinhuis

Een Hermes overkapping is een verlengstuk van jouw huis en daarmee de perfecte oplossing als je op zoek bent naar meer beschutting maar toch houdt van openheid. Geniet optimaal van buitenlucht, ongeacht het weer. Geniet van een vrijstaande overkapping, gezellige overdekte zithoek van een tuinhuis met overkapping, of praktische carport zodat je auto beschermt wordt van de elementen. Met hoge kwaliteit materialen en vakmanschap bieden onze tuinhuizen niet alleen bescherming voor jouw tuinmeubelen en voertuigen, maar creëren ze ook een sfeervolle ruimte waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. Ontdek hoe een overkapping een mooie toevoeging kan zijn aan jouw tuin en buitenleven.

De voordelen van een Hermes overkapping​

Duurzaam

Onze materialen zijn Cradle to Cradle. Dat betekent dat de grondstoffen die gebruikt worden, volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen.

Onderhoudsvrij

Onze tuinhuizen en overkappingen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Alleen het dak schoonhouden, zodat de hemelwaterafvoer goed doorloopt. Daarnaast kun je je hermes tuinhuis simpel schoonhouden met een natte zachte doek, meer is niet nodig vanwege de unieke coating.

Geïsoleerd

Door de EPS-sandwichpanelen zijn onze tuinhuizen geïsoleerd. (Volledig indien je ook kiest voor een vloer van panelen.) In ieder geval zonder roest!

Maatwerk

Je kunt jouw tuinhuis met overkapping geheel naar wens samenstellen. Bepaal zelf de afmetingen, de kleur en het aantal ramen & deuren. Gebruik onze 3D-configurator of vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden!

Beste materialen

De UV-bestendigheid van de coating zorgt ervoor dat de EPS-sandwichpanelen kleurvast zijn.

Video afspelen

Overkapping op maat

Elke tuin is anders waardoor iedereen andere wensen en behoeften heeft bij een overkapping, dat weten we bij Hermes maar al te goed. Daarom hebben we een handige 3D-configurator gemaakt waarmee je zelf je tuinhuis en overkapping op maat kan ontwerpen.

De 3D-configurator is handig, maar het kan niet toveren! Sommige specifieke wensen kunnen we helaas niet in de tool realiseren, maar geen zorgen! Bij Hermes denken we graag met je mee en zorgen we dat we zo goed mogelijk jouw persoonlijke behoeften waar kunnen maken! Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden!

Hermes Tuinhuizen B.V.
Ledeboerstraat 31,
5048 AC, Tilburg

Kvk nummer : 76602206
Btw nummer: NL860696388.B01

Openingstijden kantoor en magazijn
Maandag – Vrijdag : 9:00 – 17:00
Zaterdag : Op afspraak

Maak direct een afspraak in onze