Metalen tuinhuis

GENIET MEER VAN UW TUIN!

Extra genieten van je tuin tijdens de zomer van 2024?

Stel dan nu eenvoudig je eigen tuinhuis samen en geniet tijdens de zomermaanden van jullie nieuwe tuinhuis. Of plan direct een showroom afspraak in.

Luxe en comfort, dat is Hermes!

Metalen tuinhuis kopen bij Hermes

Metalen tuinhuizen zijn naast stijlvol ook erg duurzaam en onderhoudsvrij. Een tuinhuis van metaal kan enorm lang meegaan. De gebruikte materialen en de vervaardiging daarvan zorgen ervoor dat uw tuinhuis er over 20 jaar nog steeds even goed er uit zien als de dag dat u het tuinhuis heeft aangeschaft. 

In onze collectie bieden we veel luxe metalen tuinhuizen aan. Naast standaard formaten leveren we ook tuinhuizen op maat. Onze vakkundige experts kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. 

Ontwerpmodule

Stel uw eigen tuinhuis of berging samen.

Heeft u een goed beeld van wat u zoekt? Of wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn bij Hermes? Dan is onze ontwerpmodule de uitkomst. Stel binnen enkele minuten uw eigen tuinhuis samen en bereken direct de prijs. Snel en eenvoudig.

 

Sterke deuren en kozijnen

Metalen tuinhuis: Praktisch en stijvol

Onze tuinhuizen kunnen op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. We hebben in ons assortiment verschillende deuren en ramen voorzien van dubbelglas, die zijn uitgerust met compleet hang- en sluitwerk zodat uw spullen veilig zijn opgeborgen. Enkele- en dubbele deuren zijn in verschillende maatvoeringen en kleuren beschikbaar in vol glas (2 stroken glas of 4 stroken glas), half glas (helft glas en helft paneel) of vol paneel (zonder glas). Ook onze ramen “draai kiep”, “klepraam” of “vast” zijn in verschillende maatvoeringen en kleuren beschikbaar.

tuinhuis met overkapping achter boom
\

Dubbele deur

Dubbele deur, volglas stroken deur, 1800x2100mm, antraciet, compleet met hang- en sluitwerk.

\

Uniek hoekpaneel

Hoekpaneel uit eigen productie waarmee het strakke design benadrukt wordt.

\

Staal constructie

Robuuste staalconstructie (antraciet gepoedercoat) voor de overkapping.

\

Raam

Vast raam, 250x900mm, antraciet in elk paneel gemonteerd.

\

Overstek

Overstek wordt gemaakt met dezelfde panelen als de wand uit esthetisch oogpunt. Dit geldt ook voor het hoekpaneel.

De voordelen van een Hermes tuinhuis

 

Modulair systeem

U kunt uw tuinhuis met overkapping geheel naar wens samenstellen. Bepaal zelf de afmetingen, de kleur en het aantal ramen & deuren. Vraag één van onze dealers naar de mogelijkheden!

Standaard of maatwerk

Naast onze uitgebreide standaard collectie kunt u kiezen voor een op uw wensen gebaseerd tuinhuis. ‘Niets’ is onmogelijk.

(Volledig) geïsoleerd

Door de EPS sandwichpanelen zijn onze tuinhuizen geïsoleerd. (volledig indien u ook kiest voor een vloer van panelen). In ieder geval roesten uw spullen niet.

Vrijwel geen onderhoud

Onze tuinhuizen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Enkel de hemelwaterafvoer bladvrij houden en indien nodig met een natte doek de wandpanelen schoonmaken. Meer niet!

Materiaal

Al onze tuinhuizen  gemaakt met goed geïsoleerde sandwichpanelen van hoogwaardig metaal. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en tegelijkertijd een unieke en stijlvolle uitstraling.

Duurzaam

Onze materialen zijn Cradle to Cradle. Het betekent dat de grondstoffen die gebruikt worden, volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen.

Wat klanten over onze producten zeggen

Deze Hermes tuinhuizen en schuttingen zijn geplaatst in samenwerking met onze (premium) resellers.

Verschillende soorten tuinhuizen

In onze ruime collectie vindt u verschillende soorten metalen tuinhuizen en schuttingen. Er zijn daarbij ook talloze opties en uitvoeringen om uw droom tuinhuis te kunnen realiseren.

Onze tuinhuizen zijn voorzien van een verzonken dak, een dak met of zonder overstek of een tuinhuis met overkapping. Of u kiest voor een stoere no-nonsense tuinhuis of voor een wat meer traditionele model met bijvoorbeeld verlichting onder de overstek. U heeft dus zelf in de hand hoe uw droom tuinhuis er uit komt te zien. Vakkundig advies? Neem dan contact op met onze experts.

Metalen tuinhuis met overkapping

Een extra zitruimte of een extra overdekte plaats in uw tuin? Een metalen tuinhuis met overkapping zorgt voor een extra mogelijkheden in uw tuin.

Bovendien geeft de ruimte ook een moderne en luxe uitstraling. Deze moderne uitstraling kan nog versterkt worden met verlichting die op verschillende plaatsen in het tuinhuis te plaatsen zijn. Modern en functioneel.

Metalen tuinkantoor

Niet elke woning heeft genoeg ruimte en rust om comfortabel in te werken. Hermes heeft gelukkig een ideale oplossing voor het nieuwe (thuis)werken. Bij Hermes bieden we naast tuinhuizen, nu luxe moderne tuinkantoren aan.

De tuinkantoren van Hermes Tuinhuizen zijn eveneens gemaakt van EPS sandwichpanelen. De wanden en daken van deze tuinhuizen zijn daarmee uitstekend thermisch geïsoleerd en onderhoudsvrij. Er ontstaat een zeer comfortabele sfeer, in de zomer koel en in de winter (bv door zonnepanelen op het dak) aangenaam warm. Een optimaal werkklimaat wordt hiermee gecreëerd.

Ontwerp uw eigen metalen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overkapping? Een wit of zwart tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis en ontvang op basis hiervan uw offerte.

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.