Metalen tuinhuis

GENIET MEER VAN UW TUIN!

Metalen tuinhuis

Metalen tuinhuizen zijn naast stijlvol ook erg duurzaam en onderhoudsvrij. Daarom zijn de tuinoplossingen van Hermes allemaal geproduceerd met hoogwaardig metaal. 

Een tuinhuis van metaal kan enorm lang meegaan. De gebruikte materialen en de vervaardiging daarvan zorgen ervoor dat uw tuinhuis er over 20 jaar nog steeds even goed er uit zien als de dag dat u het tuinhuis heeft aangeschaft. 

In onze collectie bieden we veel luxe tuinhuizen aan. Naast standaard formaten leveren we ook tuinhuizen op maat. Onze vakkundige experts kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. 

De voordelen van een Hermes tuinhuis

Voor onze tuinoplossingen maakt Hermes Tuinhuizen gebruikt van EPS sandwichpanelen. Deze worden met hoogwaardig metaal geproduceerd en zorgen voor veel praktische en optische voordelen.

Naast de chique en luxe uitstraling, zorgen deze panelen ook voor praktische en duurzame oplossingen voor uw tuin. Met een metalen tuinhuis is uw tuinhuis geïsoleerd en onderhoudsvrij. Zo wordt uw tuinhuis, maar ook de spullen in uw tuinhuis zo min mogelijk aangetast. 

Tevens is uw tuinhuis duurzaam. Onze materialen zijn Cradle to Cradle. Het betekent dat de grondstoffen die gebruikt worden, volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen.

Bekijk in onze ontwerpmodule wat de opties zijn. 

UV bestendig

UV straling kan er voor zorgen dat een tuinhuis vaal kan worden en daarmee snel zijn kleur kan verliezen. Zo behoudt uw tuinhuis niet zijn optimale uitstraling en dat is natuurlijk onwenselijk. Onze tuinhuizen zijn voorzien van een UV-coating die deze verkleuring tegen gaan. Hierdoor heeft u geen omkijk naar uw tuinhuis en behoudt deze zijn moderne look.  

 

Ontwerpmodule

metalen tuinhuis eigen ontwerp met grasmaaier

Stel uw eigen tuinhuis of berging samen.

Heeft u een goed beeld van wat u zoekt? Of wilt u bekijken wat de mogelijkheden zijn bij Hermes? Dan is onze ontwerpmodule de uitkomst. Stel binnen enkele minuten uw eigen tuinhuis samen en bereken direct de prijs. Snel en eenvoudig.

 

Voorbeelden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze tuinhuizen die wij voor onze klanten gebouwd en geplaatst hebben.

Verschillende soorten tuinhuizen

In onze ruime collectie vindt u verschillende soorten tuinhuizen en schuttingen. Er zijn daarbij ook talloze opties en uitvoeringen om uw droom tuinhuis te kunnen realiseren. 

Onze tuinhuizen zijn voorzien van een verzonken dak, een dak met of zonder overstek of een tuinhuis met overkapping. Of u kiest voor een stoere no-nonsense tuinhuis of voor een wat meer traditionele model met bijvoorbeeld verlichting onder de overstek. U heeft dus zelf in de hand hoe uw droom tuinhuis er uit komt te zien. Vakkundig advies? Neem dan contact op met onze experts. 

Onderhoudsvrij en geïsoleerd

De metalen tuinhuizen van Hermes worden gemaakt met de EPS sandwichpanelen van Hermes Isolatie waardoor uw tuinhuis onderhoudsvrij en geïsoleerd is. Tevens ontstaat er geen condensvorming zodat uw spullen niet gaan roesten of aangetast worden door het weer. Het dak van de overkapping en het tuinhuis is volledig geïntegreerd. Een doordacht stalen constructie ondersteunt het geheel.

Door gebruik te maken van innovatieve technieken geniet u jarenlang van uw tuinhuis. Onze zorgvuldig gekozen materialen zorgen voor een duurzaam en stijlvol resultaat. Onze materialen zijn volledig te recyclen, zonder dat de waarde hiervan omlaag gaat. Ook hebben de panelen een uv-bestendige coating waardoor het de kleur kan behouden.

Metalen tuinhuis met overkapping

Een extra zitruimte of een extra overdekte plaats in uw tuin? Een metalen tuinhuis met overkapping zorgt voor een extra mogelijkheden in uw tuin.

Bovendien geeft de ruimte ook een moderne en luxe uitstraling. Deze moderne uitstraling kan nog versterkt worden met verlichting die op verschillende plaatsen in het tuinhuis te plaatsen zijn. Modern en functioneel.

Metalen tuinkantoor

Niet elke woning heeft genoeg ruimte en rust om comfortabel in te werken. Hermes heeft gelukkig een ideale oplossing voor het nieuwe (thuis)werken. Bij Hermes bieden we naast tuinhuizen, nu luxe moderne tuinkantoren aan. 

De tuinkantoren van Hermes Tuinhuizen zijn ook gemaakt van EPS sandwichpanelen. De wanden en daken van deze tuinhuizen zijn daarmee uitstekend thermisch geïsoleerd en onderhoudsvrij. Er ontstaat een zeer comfortabele sfeer, in de zomer koel en in de winter (bv door zonnepanelen op het dak) aangenaam warm. Een optimaal werkklimaat wordt hiermee gecreëerd.

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Een tuinhuis met of zonder overstek? Een witte of zwarte tuinhuis? Dat is bij Hermes geen probleem. Ontwerp uw eigen tuinhuis of tuinberging en ontvang op basis hiervan uw offerte.

 

Download onze brochure

Wilt u alles over onze tuinbergingen, tuinhuizen met overkapping en schuttingen op uw gemak teruglezen? Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang onze brochure binnen 1 minuut in uw mailbox.

Interesse in onze producten?

Alle tuinhuizen en schuttingen van Hermes Tuinhuizen kunt u direct bij ons aanschaffen. Van het ontwerp tot aan het transport en de montage, wij verzorgen alles voor u. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat klanten over onze producten zeggen

Deze Hermes tuinhuizen en schuttingen zijn geplaatst in samenwerking met onze (premium) resellers.